De Bevalgids

De Bevalgids

 
De cursus is ontwikkeld door een verloskundige en is een unieke combinatie van medische kennis, praktische informatie en een vleugje hypnobirthing. Volgens ons het beste van alle facetten.
 
Tijdens deze cursus staan jij, je partner en de zwangerschap centraal. Het is geen standaard pufcursus, maar een voorbereiding op de bevalling en ook het aankomend ouderschap. We zullen je technieken aanleren voor de bevalling vanuit de hypnobirthing, bijvoorbeeld de ademhaling, positieve gedachten etc. Maar ook alle praktische aspecten zullen worden belicht, wat gebeurd er tijdens een bevalling, wat moet je regelen? We zorgen ervoor dat alle vragen over de zwangerschap, bevalling en ook het kraambed beantwoord worden en dat jullie als team een zo goed mogelijk start krijgen. Juist na je zwangerschap en bevalling begint het nieuwe avontuur, terwijl daar weinig aandacht aan wordt geschonken. Juist ook voor je partner, wat houdt het ouderschap in en wat gebeurd er juist ook na de bevalling. Hoe kan hij je ondersteunen tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna.
Het is een cursus met juist praktische informatie die er voor zorgt dat jullie meer vertrouwen in elkaar, de zwangerschap en het aanstaand ouderschap geeft.
De cursus zal bestaan uit 3 avonden, alle gegeven op het Geboortecentrum Baarn. Tijdens de cursus zul je informatie op papier mee krijgen die je later kunt gebruiken bij bijvoorbeeld je bevallingsplan of tijdens je kraamperiode.
Kosten:
3 avonden: €200,-
Deze kosten worden vaak vergoedt door je verzekering, kijk het zelf even na.
Datum januari: 22-1, 29-1, 4-2
Datum februari: 11-2, 18-2, 25-2
Datum maart: 4-3, 11-3, 18-3
De avond start om 19.30 en zal ongeveer 2 uur duren.
Scroll to top