Lactatiekundige

Een lactatiekundige kan je helpen bij al je problemen rondom borstvoeding. Borstvoeding is iets natuurlijks en ook iets leuks als het goed gaat. Maar vaak is het oefenen en is het heel fijn om soms te kunnen sparren met iemand die je adviezen kunt geven.

Na de opleiding tot verloskundige, heb ik een aantal jaar gewerkt en dacht ik veel van borstvoeding af te weten. Toch bleef de interesse om meer informatie te kunnen geven over borstvoeding en heb ik besloten om de opleiding tot lactatiekundige te gaan volgen. Een wereld ging voor me open. Ik heb nooit geweten dat er zoveel rondom borstvoeding te vertellen was en dat je moeders echt kunt helpen. Dolblij ben ik dat we dit nu in de praktijk kunnen aanbieden. Juist omdat we elkaar al 9 maanden kennen, is het fijn om een bekend gezicht te hebben ook bij deze periode.

Consult

Indien je tegen problemen aanloopt, kun je altijd contact met mij opnemen. Ik streef ernaar om je binnen 24 uur terug gebeld te hebben en een afspraak te hebben gepland.

Sommige vragen zullen telefonisch kunnen worden besproken. Vaak is het wel nodig om een afspraak in te plannen op de praktijk of bij jullie thuis. Juist om meer informatie te krijgen over het probleem. Tijdens een consult zal ik een kolf of voedingsmoment bij je thuis observeren. Je vragen worden beantwoord en praktisch advies gegeven. Een consult duurt rond de 60 minuten.

Redenen voor een consult kunnen oa zijn:

  • Pijn tijdens het voeden
  • Problemen met aanleggen
  • Onvoldoende of juist een te grote melk productie
  • Onvoldoende groei
  • Andere vragen waar je tegen aan loopt

Je kunt altijd bellen 035-5414559 of mailen naar info@geboortecentrumeemnes.nl

 

Scroll to top